Pannensale

Vloeren anno nu: de voordelen

Geplaatst op

Om de zoveel tijd is het nodig om een nieuwe vloer in je woning te plaatsen, omdat de oude wellicht versleten is of uit de tijd geraakt. De mode qua interieurstijlen kan na zoveel jaar totaal anders zijn. Wanneer je dan andere meubels wilt aanschaffen, is het ook in vele gevallen mooi om een nieuwe vloer als basis te nemen voor je interieur. Neem in deze tekst een paar populaire vloeren met je door.

De gietvloer 

Een gietvloer kopen is een goed idee wanneer je wilt gaan voor kwaliteit en gemak. Wanneer we kijken naar de slijtvastheid van de gietvloer, dan valt het op dat deze bijzonder groot is. En dergelijke vloer kan wel 20 jaar meegaan. Gietvloer is gemaakt van kunststof en deze is zeer waterafstotend waardoor je gemakkelijk de vloer kunt dweilen met water en zeep. Dat komt natuurlijk de hygiëne in huis zeer ten goede. Het is daarnaast ook een zeer sterke vloer, vanwege de kunststof waarvan hij gemaakt is. Al met al is de gietvloer zeker een aanrader. 

Laminaatvloer 

Het wat je noemt een budgetvloer die bij veel mensen met wisselende portemonnee grote in de woning te vinden is. Natuurlijk hebben we het over de laminaatvloer die gemakkelijk gelegd kan worden en voor een relatief lage prijs aangeschaft. De planken waaruit de laminaatvloer bestaat, zijn gemakkelijk te zagen en in elkaar te klikken. Het leuke van laminaat is dat er verschillende soorten zijn waaruit je kunt kiezen omdat er onder de toplaag van het laminaat een bepaalde print gemakkelijk aangebracht kan worden waardoor de opties eigenlijk eindeloos zijn.

Tegelvloer 

Je houdt van een bepaalde warmte in je woning? Dan is het helemaal geen slecht idee om te gaan voor een tegelvloer. Deze kun je zelf leggen of het laten doen door een expert om zo de beste resultaten te krijgen. Veel mensen kiezen voor aardetinten zodat er een bepaalde warmte in de woning ontstaat. Dat kan een heel leuk tegenwicht zijn voor bijvoorbeeld een wat koelere industriële stijl. Tegels zijn ook heel goed te combineren met een Scandinavische inrichting. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen je mee op reis door de wereld van design.

Contactgegevens

Via info @ pannensale.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden