Pannensale

Onze partners

Wonen

Wanneer je een nieuw huis koop is dat een spannende tijd. Je wilt dat alles perfect is. Maak daarom gebruik van latex spuiten Almere.

Dak isoleren

In de zomer minder warm, in de winter minder koud in huis. Wil je dit ook? Sluit dan een lening voor dakisolatie af.

Geef je kanaal een complete make-over

Met de geavanceerde technieken van ffkanaalrenovatie.nl krijgt je kanaal een complete make-over, waardoor je energie bespaart en de levensduur van je systeem verlengd wordt

Verhoog het comfort en rendement met vloerisolatie

Maak uw woning energiezuiniger en verhoog het comfort met vloerisolatie. Houd de warmte beter vast, maak gebruik van toegankelijke kruipruimtes en combineer de isolatie indien gewenst met vloerverwarming. Zeg vaarwel tegen koude voeten. Ontdek de voordelen en verhoog de waarde van uw woning met een beter energielabel.

Verwen uzelf met de m line boxspring

De m line boxspring staat garant voor een ongeëvenaard slaapcomfort. Innovatief en stijlvol in één.

Technische Superioriteit met MATTECH Perslucht

Of je nu een groot industrieel bedrijf of een kleine onderneming runt, de persluchtoplossingen van persluchtgigant MATTECH zijn er om je te ondersteunen. Als toonaangevende persluchtgigant bieden ze alles van gedetailleerde technische ondersteuning tot state-of-the-art apparatuur.

Zet Een Stap Richting Groen Wonen

Terwijl je jouw keuken vernieuwt met de nieuwste pannen, overweeg ook een investering die niet alleen je huis, maar de hele planeet ten goede komt. Met zonnepanelen ben je goed op weg.

Snelle en Betrouwbare Loodgieter Den Haag

Onze loodgieters in Den Haag staan paraat voor al jouw loodgieterswerkzaamheden. Betrouwbaarheid en snelheid zijn onze prioriteiten. Neem contact met ons op voor professionele hulp bij jouw sanitair, lekkages, verstoppingen en meer.

Expats verhuur

Ben jij of ken jij een werknemer die in Nederland werkt, maar nog geen woning heeft gevonden? Neem dan eens een kijkje op Expat verhuur Amsterdam om de juiste woning te vinden.

Over ons

We nemen je mee op reis door de wereld van design.

Contactgegevens

Via info @ pannensale.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden